Орлин Павлов: Публиката ще приеме много добре сериала „Скъпи наследници”
Хуморът ще подчертае драматичните неща по-лесно, каза режисьорът Тодор Чапкънов
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0

Публиката ще приеме много добре сериала „Скъпи наследници”, защото правим нещо, което за първи път се прави в България. Това каза в предаването „Тази сутрин” певецът и актьор Орлин Павлов.

В сериала има хумор, който да подчертае драматичните неща по-лесно, а не да правим трагични, заяви режисьорът Тодор Чапкънов и допълни, че това е била цялата концепция.

Ще има драматични моменти, които да ни хванат за сърцето, за гърлото. Развихме персонажите изключително хубаво и много интересно, и за тях самите беше удоволствие, допълни Чапкънов.

Дългоочакваният сериал на bTV "Скъпи наследници" стартира на 15 януари, стана ясно на грандиозно парти на медията за старта на сезона.

Клапата на драмедито щракна преди година в столична болница, а сред декорите в студията на "Ню Бояна" бе вдигнато цяло село.

Историята се върти около сблъсъка между две многолюдни фамилии с коренно различни ценности, а камерата се завъртя на ключови локации в Аржентина, Испания и Турция.

Едно от семействата в "Скъпи наследници" е оглавявано от тандема Койна Русева/Веселин Калановски, а екранният им дом е строен от лещенски майстори. Тя описва героинята си като "смачкана женица и вегетарианка", а той своя персонаж – като "мръсен, гаден и подъл".

Екстремните спортове са широко застъпени в сериала, в който част от централните персонажи са поверени на Орлин Павлов, Георги Кадурин и Дарин Ангелов.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре