Парти център 4-км в София отново е мястото, което ще събере хиляди почитатели на татусите, пиърсинга, готината музика и шоу, което ще надмине и най-големите очаквания.

Десетки студиа от страната и чужбина ще се представят на традиционния за есента Tattoo Fest Sofia. Тази година фестивалът е двудневен и ще се случи на 6 и 7 октомври.

Два дни татуировки, пиърсинг, конкурси, ревюта, екстремни атракции и много изненади, обещават организаторите. Участие са заявили над 30 студиа и артисти от страната и чужбина - САЩ, Гърция, Турция и Македония.

Освен ветераните на българската хардкор сцена VENDETTA, които ще забият на феста на 6 октомври, в музикалната програма присъстват и "The Smugglers Collective" с рокабили и рокендрол шоу, Dj Rawland с тежък хип/хоп, Dj Lazy Face с реге сет и други.

Сред атракциите, които ще забавляват посетителите и участниците, има танцьорки на пилони, огнено шоу, готик ревю, фото изложби, екстремно бодисъспеншън шоу, конкурси за татуировки, калиграфско шоу, арт фюжън, където известни татуисти ще рисуват заедно, конкурс за "Мис Tattoo", конкурс за детска рисунка, много щандове със стийм пънк бижутерия, готик аксесоари и дрехи от "Горгон", готик бижутерия, комикси, скейт обувки от "Vans", дрехи от "Питбул".

Двудневните билети участват в томбола за маратонки "Vans", безплатна татуировка, ваучъри за подаръци. Децата ще могат да изрисуват лицата си на специален щанд и ще участват в конкурс за рисунка. На "Tattoo Fest Sofia 2012" ще бъде представен и календар за 2013 година с татуирани български момичета.