На 6 юли с парти на Serge Devant Yalta Club ще закрие клубния сезон в София.

След като през 2009 г. американската звезда от руски произход покори всички световни класация със сингъла си Addicted, Serge Devant се превърна в един от най-успешните и търсени артисти с милиони фенове по света. Неговите парчета задължително присъстват в сетовете на най-уважаваните диджеи, а Tiesto го откровено го посочва като негов любимец. Еклектичният му стил е труден за жанрово определение, но едно е ясно, че със сигурност е весел и танцувален.

След закриващото за сезона парти, Yalta Club ще премести клубната си програма в едно от легендарните места през 80-те и 90-те години на Слънчев бряг – клуб Lazur. Култовото заведение е с огромен потенциал със закрита площ за 2000 места, открита за още 3000 човека, огромен плаж и супер качествена музикална система, което в комбинация със звездни артисти го превръща в перфектното място за морско забавление. Всички партита от програмата на Yalta Club ще са на откритата част на Lazur, където ще бъде построена допълнителна сцена с LED екрани и много светлинни ефекти.

Първото парти от лятното турне на Yalta ще е на 13 юни с испанската хаус легенда Paco Maroto. Седмица след него парти щафетата ще поеме сънародникът му, обявеният за най-добър испански диджей – Dimas a.k.a D-Formation. На 11 август зад пулта ще застане култовият Victor Calderone, а на 17 друг любимец на българската публика – Sandy Rivera.

Клуб Lazur ще е домакин и на официалните афтър партита на организираният от Yalta Club Solar Summer Festival. Тази година той ще се проведе на 27 и 28 юли на стадиона Несебър, а негови специални гости ще са диджей № 1 в света David Guetta и обявеният за диджей на всички времена – холандската звезда Tiesto.