Американската певица Сузи Куатро сравни съвременните видеоклипове със софт порно и посочи Лейди Гага като доказателство за твърдението си. Певицата, която е на 62 години, разкритикува провокативното облекло на съвременните си колежки.

"Въпросът не е, че гледат на жените в съвременната музика като на секс играчки, а че те самите избират това. Не мога да го разбера. Те изглеждат почти голи и мисля, че видеоклиповете граничат с порнография. Не мога дори да посоча само един за пример. Всички са като софт порно".

Сузи Куатро порица талантливи певици като Лейди Гага, че представят себе си и музиката по такъв начин. "Не го разбирам не съм съгласна с това, иначе и аз бих го правила. Срамота е. Ужасно е. Отдавна не съм говорила с млади изпълнителки, но ако го направя, бих им казала мнението си" – каза тя.

Сузи Куатро е продала над 50 милиона албума по света. Тя е призната за една от първите жени, превърнали се в рок звезди. През 70-те години тя носеше прилепнали кожени гащеризони, но не приема, че за онова време облеклото й е било предизвикателно като костюмите на съвременните поп звезди. "Може и да е било секси, но не се разголвах. Оставаше нещо за въображението" – каза тя.