Едва ли някой се е съмнявал, но вече е официално: Бионсе смая света (за пореден път) с шоуто си на полувремето на Супербоул! И да сте гледали концерта на певицата преди 2 години на Глстънбъри, пак няма да сте подготвени за зрелището от Супербоул.

По средата на шоуто на сцената изскочиха (буквално) колежките на Бионсе от Destiny’s Child - Кели и Мишел, за изпълнението на "Independent Women" и "Single Ladies".

В продължение на седмици певицата репетираше за голямото си завръщане на сцената и снощи - 3 февруари, вложената работа изригна във впечатляващ продукт. Можете да проследите подготовката на Бионсе за Супербоул в галерията със снимки, които певицата споделяше с феновете си.

Дни преди Супербоул въпросът "Дали Бионсе ще надмине Мадона и шоуто й от миналогодишния Супербоул?" обикаляше мрежата, а ето, че вече всеки може да отговори за себе си на този въпрос (когато си отговорите, можете да споделите мнението си с нас в коментарите).

И докато феновете на Бионсе все още са под въздействието на снощното й представяне, певицата окупира социалните мрежи и с още една голяма новина: Бионсе поема на световно турне тази пролет, като първият й концерт е в Белград на 15 април. 

Mrs. Carter Show ще обиколи Европа и Северна Америка и ще продължи цели пет месеца. За съжаление, поне засега, България не присъства в плановете на певицата, но това не пречи да се надяваме.