Младата БГ банда Southwick представя дебютния си албум на 8 ноември от 22ч. в Sofia Live Club. Албумът се казва "От плът и фънк” и включва 14 парчета, всички от които ще чуем на премиерата. Голяма част от песните бандата ще изпълни за първи път на живо на 8 ноември.

Southwick са част от Music Clinic Records, с чиято подкрепа първият им диск скоро ще е факт. "Много сме щастливи, че работим по албума с "Клиниката“. Искахме да намерим по-модерен звук и в същото време да пренесем специфичната атмосфера, която създаваме по време на лайв. Благодарение на тях го постигнахме“, споделят музикантите.

Southwick са "изпекли” част от албума в студио "Пекарната“, а другата половина от парчетата са записани в Headline. "От плът и фънк“ е миксиран и мастериран от Тони Рикев (Wah Tony) и Илин Гривишки (DJ Ilko).

Southwick са:

Божидар "TromBobby" Василев – тромбон, вокали
Денис Попстоев – алт саксофон
Михаил Филипов – клавишни
Волен "VoLion" Милчев – вокали
Деян Илиев – барабани
Симеон Петрунов – бас китара
Александър Славчев - китара

Всички, които купят билет за концерта предварително от мрежата на Eventim, ще получат като подарък "От плът и фънк" в клуба на 8 ноември. Останалите ще могат да го получат на специална цена от 10 лв. само във вечерта на събитието.

Цените на билетите са 10 лв. на предварителна продажба и 12 лв. на място в деня на концерта.