Дори само за една нощ, благодарение Armin van Buuren, София беше музикалната столица на Европа. Десетки хиляди фенове на електронната музика от България и чужбина препълниха зала "Арена Армеец" на 8 март и станаха свидетели едно от най-грандиозните партита, организирани досега у нас - ASOT 600.

За първи път DJ №1 в света включи България в ежегодното си турне, с което отбелязва рождения ден на своето радио предаване "A State of Trance".

Традиционно, домакини на ASOT са едни от най-големите парти точки в света, а София беше избрана като единствената спирка на турнето за Югоизточна Европа.

На финала на своя сет Armin van Buuren сподели, че мотивът за това негово решение се крие в страхотната българска публика и подкрепата, която получава при всяка своя визита у нас.

На партито присъстваха и тримата победители в играта на btvnews.bg и Yalta Club, които по-рано през деня на 8 март се срещнаха на живо с Armin Van Buuren и Dash Berlin.

Емоцията и пищните мултимедийни и лазерни ефекти на 9-часовия мега спектакъл трудно може да бъде описана с думи. Вижте част от шоуто: