Саундтракът на филмовата версия на хитовия бродуейски мюзикъл "Клетниците" оглави класацията Топ 200 на "Билборд" за албуми.

По данни на "Нилсен СаундСкан" от тавата са продадени 92 000 копия през изминалата седмица – с 32 процента по-малко от предходната.

От осмо до второ място се е изкачил албумът "Babel" на британската фолк-рок група Mumford and Sons с 91 000 продадени копия за седмица.

Албумът "Red" на кънтри звездата Тейлър Суифт, който през последните четири седмици оглавяваше чарта, вече е на трета позиция с 69 000 продадени копия.

На четвърто място в класацията на "Билборд" за албуми е "The World From the Side of the Moon" на победителя от "Американски идол" Филип Филипс с 63 000 продадени копия. От тавата "Take Me Home" на One Direction през изминалата седмица са продадени 61 000 копия, което отрежда на британско-ирландската момчешка група петата позиция в чарта.

Общо 6,26 милиона албуми са продадени в САЩ през изминалата седмица – с 8 процента повече в сравнение със същия период миналата година.