Както се пее в "Hard" на Риана: "Могат да говорят, каквото си искат. Аз ще правя, каквото си искам. Никоя болка не трае вечно... Yup! You Know This”*. Да, вече знаем това. Очевдино Риана е превъзмогнала болката от побоя, който Крис Браун й нанесе през 2009-а и двамата са заровили томахавките. "Очевидно", защото и двамата споделиха ремикси на свои парчета, в които си партнират.

Навръх рождения ден на Риана (вчера – 20 февруари) изпълнителите споделиха в Twitter двете си колаборации. Риана участва в ремикса на "Turn Up The Music" на Крис Браун.

 

а Крис – в този на "Birthday Cake" на Риана. Колко миличко...

Логично, колаборациите не се понравиха на много от феновете на певицата, които, за разлика от нея самата, още не са простили на Крис Браун за изцепката му преди 3 години. Но новите дуетни партньори не се интересуват от мнението на другите и като че ли наистина са решили да продължат напред.

В отговор на критиките, след публикуването на ремиксите в Twitter, Риана сподели цитата от "Hard", който видяхте в началото на текста, а Крис Браун допълни: "Нека беснеят! Ние правим музика. Ако не ви харесва, не я слушайте. Ремиксът на "Turn Up The Music" излиза скоро. Познайте кой участва в него?”

Какво мислите за новите отношение между Крис Браун и Риана? Хубаво ли е, според вас, че Риана е простила на бившия си приятел и двамата работят заедно? Споделете мнението си в коментарите!

*They Can Say Whatever, Imma Do Whatever, No Pain Is Forever... Yup! You Know This!" - "Hard"