След успеха на първите епизоди на новия сериал с Чарли Шийн – "Психаротерапия“, телевизионният канал Еф Екс вече се стяга за преговори за заснемането на още 90 епизода от комедийната поредица.

Чарли Шийн започна работа по "Психотерапия", след като беше изгонен от предишния си сериал "Двама мъже и половина" заради скандала, който забърка с продуцента на поредицата.

В интервю по повод предстоящото продължение Чарли Шийн заяви, че перспективата е "вълнуваща като ада". Той добави, че според него 90 нови епизода на сериала няма да са достатъчни.

Другата новост е, че от телевизионния канал Еф Екс планират в новите епизоди като постоянен актьор да се появи Мартин Шийн - бащата на Чарли. Ветеранът вече се е снимал в един епизод, койтоще бъде излъчен на 16 август.

"Мисля, че това беше най-добрият епизод, който направихме" -заяви по този повод Чарли Шийн.

Ако договорът за новите 90 епизода бъде подписан, общо 100-те серии ще трябва да бъдат заснети в рамките на две години. А това означава, че няма да има време за репетиции и допълнителна подготовка на актьорите, но за сметка на това разходите ще са по-ниски.