Петък. Разпети петък. 13-и. Петък 13-и. На всички. Честито на всички черни овчици или котараци, които възнамеряват да се "разпнат“ от положителност през почивните дни.

Поздравления и за (твоето име тук)! Печелиш потенциално фатална разходка с музикалния ни TRACKTOP. Предстои ти пътешествие из най-впечатляващите сингли, видеа и албуми, излезли през последните 5-6-7-8 дни и селектирани от нас. Точно заради това "от нас“ разходката може да се окаже фатална. Все пак ние не сме ти, освен ако ти не си един от нас... Ъ-ъ-ъ, дано ти хареса =)

Kwes. – lgoyh. 

"lgoyh." е първият сингъл от албума "Meantime" на Kwes., който предстои да излезе на 30 април.

Death Grips – I've Seen Footage

"I've Seen Footage" е сингъл от предстоящия албум на Death Grips "The Money Store", който излиза на 24 април.

Norah Jones – Happy Pills

Излезе официалното видео към "Happy Pills" от албума "Little Broken Hearts" на Нора Джоунс (Norah Jones), който ще бъде на музикалния пазар от 1 май.

Zulu Winter – Silver Tongue

Ето ги и Zulu Winter с новия им сингъл "Silver Tongue” от предстоящата тава "Language”, която ще види бял свят на 14 май.

Delilah – Breathe

Красивата и "за-завист" талантлива Delilah пусна видеото към песента си "Breathe". Парчето е третият сингъл на родената в Париж (но израснала в Лондон) изпълнителка, в който тя си партнира с Лиъм Бейли. Може би познавате Delilah от "Time" на Chase&Status. Както може би знаете, Chase&Status идват у нас за Spirit Of Burgas и, както обявиха организаторите, предстои да разберем дали и кой изпълнител ще ги придружава, като вариантите са именно Delilah и Лиъм Бейли (стискамепалцизадамата)...