Ясен е първият победител в играта на btvnews.bg и Sofia Live Club, който ще се забавлява, заедно със свой приятел, на партито на Kraak & Smaak на 13 април в София.

Условието на играта вчера – 3 април, беше:

Действието във видеото към един от хитовете на Kraak & Smaak се развива в боулинг зала! Първият от вас, който публикува линк към това видео в коментарите под този материал, печели двойна покана за партито с Kraak & Smaak в Sofia Live Club!

Първи с линк към видеото на песента "Call Up To Heaven" се включи потребителят Lord_Pain! Вече се свързахме с него и той знае как ще си получи наградата!

Ако искате да се забавлявате заедно с Lord_Pain и Kraak & Smaak, четете внимателно условието във втория ден на играта – 4 април:

Едно от видеата на Kraak & Smaak се "разгръща" във флип кника (flip book). Първият, който публикува линк към това видео в коментарите под този текст, печели двойна покана за партито на 13 април в Sofia Live Club.

Успех! Най-бързият печели!

Да припомним правилата на играта:

Отново в три поредни дни – от 3 до 5 април, на btvnews.bg ще публикуваме загадка, свързана с Kraak & Smaak и всеки ден един от вас – най-бързият, ще печели една двойна покана за събитието на 13 април в Sofia Live Club.

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ЗАБЕЛЕЖКА! Ако не си от София, организаторите на играта не се ангажират с поемането на транспортни разходи и престой в столицата за концерта. Естествено, можеш да участваш в играта, но ще трябва сам да си осигуриш пътуването и престоя в София.