Две култови банди от българската алтернативна сцена - Panican Whyasker и "Сепуко 6" - се събират за общ концерт в София този четвъртък - 7 март. Събитието е в клуб "Строежа".

За Panican Whyasker предстоящият лайв е своеобразно завръщане, имайки предвид ограничените изяви на бандата през последните години. Най-скорошното появяване на бандата на сцена е на миналогодишното издание на Spirit Of Burgas.

На 7 март публиката ще може да си припомни хитовете на групата, като "Шоубизнес“, "Нов петък“, "Човека-Нечовек“, "Бар Пъкъла“, "Антипаник“, "R'n'R Koma“, "Лара Крофт“, "Hair Plug-in“ и много други.

"Сепуко 6" също са разредили изявите си, но все пак от време на време ги виждаме на сцените в софийските клубове в компанията на млади банди като Der Hunds и The Reunions.

"Сепуко 6" не спират със създаването на нова продукция, новите им песни се появяват при завидна последователност и бандата винаги успява да изненада публиката в клубовете. В сетлиста се очакват и заглавия като "Сублимация“, "Де Ниро е друг“, "Чао“, "С думи плюеш кръв“, "Душкомфорт“.

Билети за общия лайв на 7 март вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 6 и 7 лв. - съответно предварително и на самата дата и място. Вратите на клуба отварят в 20:00 с тематичен сет, а концертната част стартира в 21:30 ч.