DVD албумът на One Direction "Up All Night: The Live Tour DVD” вече е номер 1 в Billboard DVD чарта (Music Video Sales), след като регистрира най-големи продажби за изминалата седмица.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

Групата още един път направи исторически рекорд в индустрията в Америка като отбеляза най-висок дебют на 2012-а и е вторият най-висок дебют за последните 5 години след DVD албума на Адел - "Live At The Royal Albert Hall”.

Това постижение на бандата идва в момент, в който дебютният сингъл на момчетата “What Makes You Beautiful” беше сертифициран с двойно платинен статус в САЩ от RIAA.

През март One Direction постигнаха главозамайващ успех с дебютния си порект "Up All Night", който застана директно на 1-во място в US Billboard 200 чарта с над 176 хиляди продадени копия за 7 дни. Бандата стана първата британска група в историята с №1 дебют в Америка с дебютен албум.

В България, One Direction също постави рекорд: DVD-то се превърна в най-бързо разпродадения албум от началото на 2012 година според отчетите на музикалните магазини и вериги, като първоначалният тираж е продаден само за 3 дни.