Ето, че дойде време за втората петъчната музикална разходка с TRACKTOP, която тази седмица съвпада с международния Ден на метеорологията и Деня на унгаро-полското приятелство. Честито на прогнозата за времето, както и на всички унгарци, които имат приятели поляци и обратното.

И този петък с TRACKTOP-a ще направим няколко спирки, за да разгледаме музикалните забележителности от изминалата седмица – синглите и албумите, които се появиха на пазара през изминалите 5-6-7-8-тези дни.

Първа спирка: Hot Chip! Бандата пусна видеото към първия сингъл от предстоящия си нов албум – In Your Head, който трябва да излезе през юни. Парчето се казва Flutes.

Внимателно паркираме TRACKTOP-a, защото вече сме във владенията на Мерилин Менсън. “No Reflection” e част от предстоящия нов албум "Born Villian”, който излиза на 30 април. Както стана ясно по-рано тази седмица, албумът ще включва бонус трак – кавър на "You’re So Vain", в който се включва и Джони Деп.

Излезе ултра дълбокото и ултра насилствено видео към първият сингъл "Hey Jane” от албума "Sweet Heart, Sweet Light” на английската банда Spiritualized, който очакваме да излезе на 14 април.

Остър завой и стигаме до Diggy (не Diddy)! На 20 март излезе дебютният албум на Diggy. Нищо не ви говори? Ами Даниел Симънс? Пак не? Тогава Джоузеф Симънс? Rev RUN? Точно така! Това е 17-годишният наследник на един от членовете не култовите RUN-D.M.C. Няма как да не го качим в ТRACKTOP-a тази седмица, защото е интересно да се види дали Diggy е прихванал нещо от татко си. Отговорът е ДА, ако татко му беше Lil Wayne...

Този път няма да сменяме посоката и оставаме на хип-хоп вълна, но от нашата страна на Атлантическия океан. Излезе новият сингъл на Angel, който е с Wrech 32. Причината да споменем "Go In Go Hard" е само, за да се чуят имената на двамата изпълнители, които имат много (МНОГО) по-добри парчета от споменатото (сред които "Traktor" на Wrech 32 =)) Но, както и да е, ослушвайте се за Angel!