Yalta Club обяви музикалната си програма за месец март. Не губим време и направо ви я представяме…


01.03 Addicted To Music – DJ Silver

Addicted To Music отбелязва своя 4-ти рожден ден в Yalta Club

Преди четири години в ефира на радио Нова прозвучава първото издание на Addicted To Music. Предаването, спечелило многократно признанието за „Най-добро радио шоу на България“, ще отбележи своя четвърти рожден ден на 1-ви март в eмблематичния Yalta Club. В събитието ще вземат участие много от българските диджеи, гостували вече в предаването. Всеки от тях ще посвети 30-минутен сет като символичен подарък към създателите и феновете на Addicted To Music. Към тях ще се присъединят още музикантите Динко Петров (саксофон), Венда (цигулка), Богдана Митова (вокал). Входът за всички ще бъде безплатен до полунощ.


07.03 Monster Hip Hop Party – 2 години Dim4ou & F.O.

YALTA CLUB стартира серията от хип-хоп партита с DIM4OU и F.O.

Източната част, представена от ударните рими на DIM4OU и F.O, връхлита София на 7-ми март. Мястото е YALTA CLUB, а поводът – 2 години съвместна работа на рапърите. Морските машини за редене на ъндърграунд рими, подкрепени от MONSTER HIP HOP, ще поставят и началото на серия от хип-хоп партита, които ще се организират регулярно в клуба. Специални гости на събитието след броени дни ще бъдат SPENS, Qvkata DLG и Ray Bon, който ще поддържа жегата зад пулта през цялата вечер. NASO ще бъде пък човекът, който ще дирижира хип-хоп колаборацията в ролята на водещ.


08.03 Hito & Sam Divine

Международната хаус дива SAM DIVINE e в центъра на най-горещите партита по цял свят. Сега след повече от десет години опит като DJ, Sam Divine идва в София за специалния празник, който реши да сподели именно с българските жени. Същата вечер, ще се срещнем и с прекрасната HITO - личното откритие на топ диджея Richie Hawtin. От 2012-а тя е неизменна част от серията Richie Hawtin presents ENTER. Тя е забележителен диджей, често гостува не само в Ибиса, но и в много ъндърграунд клубове в Германия като Suicide Circus, Fiese Remise и др.


14.03 Stefan Popov & Runo

Този петък е посветен на DAY OFF партитата с новите попълнения в семейството на Yalta Club, а именно STEFAN POPOV & RUNО. Пригответе се за едно музикално пътешествие, което ще ви накара да забравите моментално за вече отлитащата седмица. Освен свежата музика ще ви очакват и селекция от питиета на половин цена!

15.03 Nina Kraviz & Scuba

Певица, продуцент и диджей – NINA KRAVIZ е несъмнено сред най-влиятелните имена в света на електронната ъндърграунд сцена. Отличителните й гигове и спечелват място в семейството на Rekids, от където издава поредица от ий-пита. Като певица стилът й изпъква с хипнотичност и чувственост. Уникалното й звучене я прави един от най търсените артисти в света с участия в най-големите фестивали и клубове.

Паралелно с Kraviz в Yalta ще забие и британският основател на Hotflush Recordings, SCUBA. А от него може очакваме неоквананото! Както артистът споделя в свое интервю от края на миналата година: „Разполагам с много нов материал – доста поп-звучащи парчета и напълно завършени вокали, който ще се опитам да мискирам с по-сериозна музика, с по-малко "адреналин". Време е за тъмната страна.“


21.03 DJ Hype & MC DADDY EARL | Sunnery James & Ryan Marciano

SUNNERY JAMES и RYAN MARCIANO са олицетворението на хаус музиката. Те водят публиката до епични върхове и предават страстта си към eлектронните ритми на своите фенове, както малко артисти умеят. Холандска версия на Swedish House Mafia, както ги определя oще АXWELL, ще ни заразят с електрическата си енергия на хаус музиката във всичките й обширни форми.

В същата нощ, само на няколко метра разстояние, ще видим дръм енд бейс продуцента и диджей HYPE, който пристига с MC DADDY EARL, като част от второто парти от проекта EVOLUTION. Ключовата дума зад успеха на HYPE e оригиналност, като в същото време той не пренебрегва стремежа за излизане от рамките на собтвения си стил. Това е гарант за еволюция и надграждане в музикалния аспект, в който ще се убедим съвсем скоро.