Човек би помислил, че след десетилетия на сцената и след суперуспешна кариера, с каквито може да се похвали Мадона, певицата би трябвало да е преръпнала и уверена във възможностите си. Но не! Само дни преди официалния дебют на новия й албум "MDNA" (26 март) Мадона споделя, че е изключително нервна, защото е изляла сърцето и душата си в новия си проект.

"Никога не знаеш как хората ще го приемат, дали ще ги докосне и вдъхнови. В света вече има толкова много забавление, не е ли така? Затова и има много нерви”, казва певицата в интервю за в-к „Сън”.

"Невроятно е да се върна към музиката. Харесва ми интимността на звукозаписното стуфио и процеса на писане на песни. Използвам различни части от мозъка си когато правя музика и когато снимам филм. Обичам и двете, но беше много приятно да се наслаждавам на простотата на писането на песни, след като 3 години писах сценарий, режисирах, монтирах и говорих за филма си. Да седна с китарата си и да изпея песен... Почти се разплаках”, споделя още Кралицата.

В момента Кралицата на попа се подготвя за предстоящото си световно турне.