Всички можем да гадаем и да се обзалагаме, но никой от нас не знае със сигурност кои ще са големите победители на тазгодишните награди "Оскар". Ще трябва да почакаме още десетина дни за да разберем дали собствените ни фаворити ще триумфират с престижните отличия.

Все пак, сред неизвестните покрай "Оскар"-ите, има и "известни” и те са свързани с известните личности, които тази година ще връчват статуетки на колегите си. И те са една доста впечатляваща компания: Брадли Купър, Холи Бери, Роуз Бърн, Том Круз, Пенелопе Крус, Камерън Диаз, Том Ханкс, Анджелина Джоли, Мила Йовович, Ели Кепмър, Дженифър Лопес, Мелиса Маккарти, Ема Стоун, Кристен Уиг и др. Внушителен списък с внушителни хора, но и няма как да е иначе, когато става въпрос за най-престижните кинонагради.

Тази година е 84-ата церемония на наградите "Оскар" и почитателите на киното в България ще имат възможността да проследят събитието НА ЖИВО единствено в ефира на bTV Cinema! Излъчването започва на в 00:00 часа на 26 срещу 27 февруари и ще продължи до 6:30 часа на 27 февруари. Не пропускайте най-важната вечер за киното само по bTV Cinema!