Звездите са звезди, но не винаги са били. За разлика от тези, които ни радват в ясното нощно небе, големите музикалните звезди не са били никак бляскави в началото на животите си. Като изключим родените със златни лъжички в устата, много от актуалните знаменитости, за които четем (и пишем) само допреди няколко години са били като нас... т.е. никой не е четял (и писал) за тях.

И въпреки че много от тях в момента може би правят всичко възможно да погребат миналото си, защото вече са от "дъ биг гуд морнинг”, сп. "Билборд” изтупа архивните кадри и представи някои от най-големите сред най-големите музикални изпълнители в момента и ги представи с нелустрираните им физиономии от близкото и далечно минало... Всъщност, всички са си много симпатични, но със симпатичност звезда не се става =)

Ники Минаж

Преди Lil Wayne да я придърпа в семейството на Cash Money/Young Money Ники Минаж или Оника Таня Мараж живеела в Куинс, Ню Йорк, и рапирала по улиците. Без перуки, огърлици от розови пулешки бутчета и обувки от плюшени животни – само рими за живота, града и хип-хопа.

Бруно Марс

На 6-годишна възраст Бруно Марс се снима във филма "Меден месец във Вегас", в който участват Сара Джесика Паркър и Никълъс Кейдж. Ролята на изпълнителя на хита "Grenade" е на малък имитатор на Елвис.

Лана дел Рей

Само допреди 3 години Лана Дел Рей е била Лизи (от Елизабет) Грант и си е пяла по клубовете, облечена с тениска и дънки. Няма ги шармантните дълги рокли, няма ги едрите букли и, както изглежда, няма я и горната устна...

Лейди Гага

Да, това семпло девойче е щурата Лейди Гага! Гледайки видеото, 2006-а изглежда по-далечна, отколкото е. Певицата се е преобразила (и продължава да се преобразява) сякаш за една нощ.

Джъстин Бийбър

Забележете движенията! Видеото е от конкурс за таланти през 2004г., когато Джъстин е едва на 10. Не, че сега е много по-голям, но очевидно пубертетът се е отразил добре поне на танцовите му способности. За останалото няма да говорим – човекът покори тийнейджърския свят (което, съдейки по продажбите и популярността му, е единственият свят)...

Риана

Певицата, която вече е героиня за милионите си фенове по света, през 2004-а се е изявявала на конкурси за красота и е представяла таланта си с "Hero" на Марая Кери. Не е трудно да разпознаем Ри Ри, поради простата причина, че в началото на кариерата си - "Pon De Replay” и "If It’s Lovin’ That You Want” – тя си беше същото това скромно и сладко момиче. И след това се случи Крис Браун...

Крис Браун

Преди 10 години Крис Браун си е бил също толкова способен, колкото и сега – музикални и танцувално. Е, няма ги татуировките, русата коса и стотиците часове общественополезен труд...

Фърги 

Е, това вече беше неочаквано. Този видеоклип преди повече от 10 години се въртеше непрекъснато по една кабеларка и до момента, в който Билборд не пуснаха материала си за "звездите преди да станат известни", никога не бих помислила, че една от трите девойки с разноцветни коси е Фърги. А вие???

Още звезди без маската на славата ще намерите в материала на Билборд>>