Британската джаз, фънк и асид джаз група Jamiroquai гостува днес в България като част от първото издание на "Symphonics' Concerts", съобщиха организаторите от "Symphonics Entertainment Group".

Дебютната поредица от концерти щe се състои днес и утре в столичната зала "Арена Армеец", като утре на сцената ще се качи английската певица Джеси Джей.

За събитията пред залата е изградено мини парти селище с барове, сцена и място за отдих и напитки, а вътре е разположена огромна сцена с внушителни размери и пироефекти.

Български изпълнители ще подгряват концертите и в двата дни на "Symphonics' Concerts". На сцената днес ще се качат фънк музикантите от "Free Style" и "Tri O Five", както и една от най-силните млади надежди в родната соул сцена Маги Алексиева - Меу.

Рапарът Редмен също ще бъде сред една от подгряващите звезди на концерта на Jamiroquai, след което хип хоп изпълнителят ще бъде част от официалното афтър парти в столичен клуб.

Преди концерта на Джеси Джей на 29 юни публиката ще бъде забавлявана от "Bobo and the Gang", Михаела Филева, Маги Алексиева - Меу и Графа.

Всички храни и напитки по време на двата концерта ще се заплащат чрез безконтактни карти, валидни и за двата дни, чиято такса за издаване е 2 лв. При напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми.

Билетите за концерта на Jamiroquai днес са на цени от 60 до 120 лв., а тези за Джеси Джей утре - от 70 до 130 лв.