Вече е официално потвърдено: Godsmack са един от хедлайнерите на Sofia Rocks 2012. В първия ден на фестивала на 7 юли бандата излиза за първи път пред българска публика на Националния стадион "Васил Левски". На 8 юли пък, както вече стана ясно, сцената ще бъде разтърсена  от Guns N' Roses, Iggy And The Stooges и Ugly Kid Joe.

Билетите за двудневното рок събитие вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Цени на промоционалните билети т.е. първите 1000 от всяка категория:

50 лева – седящи III зона (seated III category)
60 лева – седящи II зона (seated II category)
80 лева – терен (standing regular)
90 лева – седящи I зона (seated I category)
100 лева – пред сцена (standing Front of stage)

След изчерпване на промоционалните билети, цените на пропуските се увеличават, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front of stage)

За Godsmack:

През февруари 1995 г., след 23-годишна кариера на барабанист, Съли Ерна решава да основе нова банда. Една година и няколко рокади в състава по-късно Godsmack е вече факт. Съли Ерна, Роби Мерил и Тони Ромбола влизат директно в студиото, за да запишат своето първо CD наречено "All Wound Up". Те го записват за един уикенд срещу точната сума от 2600 долара.

В следващите две години групата се подвизава основно на Бостънска сцена, с барабаниста си Джо Дарко и започва да трупа сериозна репутация на една от много добрите банди на живо. Шумът създаден от тях в Нова Англия предизвиква неочакван ефект на лавина. Публиката на Godsmack расте с всяко изминало шоу. Тяхното CD се предава от ръка на ръка в цял Бостън докато не попада в ръцете на диджей от бостънското радио WAAF. Опитното ухо веднага разпознава сензацията и песента "Keep Away" е завъртяна в програмата на радиото на тежка ротация. Една верига музикални магазини се съгласява да вземе диска на консигнация и лавината продължава.

Малко след успеха на "Keep Away", още с първите припечелени пари, Godsmack се връщат в студиото, за да запишат ново парче - "Whatever", което моментално се превръща в новия местен фаворит на радио WAAF. Един миг и парчето вече е сензация. Това отприщва нова вълна от стабилен успех и дискът на Godsmack започва да продава стотици копия на седмица, които скоро ескалират до хиляди копия на седмица, превръщайки го във второто най-продавано заглавие в тази музикална верига.

Концертите на Godsmack в цяла Нова Англия се разпродават, което на свой ред води до още по-настойчиво искане на нови парчета на бандата в местното радио и още повече продажби на All Wound Up. Лавината набира скорост докато през лятото на 1998 година лейбълът Republic/Universal подписва договор с бандата.

Малко след това Джо Дарко е заменен от Томи Стюарт. "All Wound Up" е ремастериран, обложката му е променена, а дебютниат албум озаглавен "Godsmack" вече във финалния си вид атакува мазикалните магазини шест седмици по-късно. Започва и първото самостоятелно турне на групата - The Voodoo Tour. Изключително силното сценично присъствие на Godsmack, съчетано с високите продажби на албума и постоянно увеличаващата се фенска база, ги отвежда до сцената на престижния Ozzfest за две поредни години 1999 и 2000, на европейско турне с Black Sabbath и до изява на Woodstock през 1999.

През 2000 година Godsmack издават своя втори албум "Awake". Едноименното парче от този диск доминира в радиостанциите и класациите по продажби през 2000-та и 2001 година. Инструменталният трак Vampires пък им носи първата номинация за "Грами". Съвсем според очакванията, турнето след Awake разпродава всички стадиони и зали. Те показват на феновете, че си заслужават всеки цент похарчен за билет за техен концерт със силното сценично шоу, видео и пиро, много пиро!  

През 2002-а Съли е помолен да направи селекция за саундтрака към филма "Кралят на скорпионите" – трети филм от сагата Мумията. Песента, която Godsmack написват и изпълняват специално за филма, напълно оправдава заглавието си - "I Stand Alone" става сингъл номер 1 в рок радио станциите за повече от 14 седмици и рок парче на 2002 година.

След близо четири години на път по концерти и турнета бандата решава да си даде почивка преди да се върне обратно в студиото. Точно по време на тази почивка Шанън Ларкин – приятел на Съли от 15 години, свирил в Wrathchild America, AMEN и Ugly Kid Joe, е поканен да замени Томи Стюарт в бандата. Музикантите от Godsmack, вече в новия си състав, заминават за Маями, за да запишат третия си албум. "Faceless" е издаден през април 2003 и става най-продаваното заглавие в Америка в седмицата след издаването си.

"Faceless" води след себе си още едно турне, което продължава 23 месеца почти без прекъсване, още две номинации за "Грами" за "I Stand Alone" и единадесет месечно турне в зали с кралете на метъла - Metallica!

През март 2004 Godsmack издават първото си акустично EP - "The Other Side", което включва нови версии на предишните хитове като "Keep Away", "Re-Align" и запомняща се нова версия на Awake! Този рилийз също дава началото на турне. От огромната сцена поделена с Metallica, Godsmack преминават към интимни, акустични сетове, давайки на своите фенове обяснение на идеята зад The Other Side.

Бандата издава своя Godsmack IV през април 2006 година, а последният албум - "The Oracle", се появява през май 2010.