Най-нетърпеливи да се качат на сцената на Elevation се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24 юни. Бандата изяви желание да проследи първия ден на Elevation Music Festival, затова пристига у нас по-рано.

За първата си среща с българската публика Ерика Баду (Erykah Badu) идва с най-многоброен екип, който пристигна по различно време с пет отделни полета.

Легендата REV RUN от RUN D.M.C, заедно с DJ Ruckus, пристига ден преди участието си на откриващото парти на 22 юни, а канадците Walk Off The Earth пожелаха среща с всички фенове на място на 24 юни в 14.30 ч - два часа преди да се качат на сцената на Elevation. Всички желаещи да се видят с тях, могат да се оглеждат в уречения час, в близост до Главната сцена на фестивала за приятелската среща.

Сцените на Elevation 2012 са вече покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващия списък на фестивала.

Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детския кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22 юни.

На територията на фестивала ще има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства.

За радост на феновете прогнозата за 22 и 23 юни е за сухо и топло време. А на 24 в часовете преди обяд ще се разхладим с кратки превалявания.

Екипът на Elevation препоръчва багажът за музикалния ви уикенд да е лек и компактен, а обувките удобни и подходящи за терен с неравности.

Организаторите прдупреждават да вземем под внимание факта, че достъпът до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш от спирката на автобус №30 (който ще е с подсилен график и денонощен) и 15 минути от паркинга.

Ако, тръгвайки към фестивала, все още не сте си закупили билет, можете да го направите на място.