Най-нашумялото име в хип-хопа в момента - А$AP Rocky, разби класациите на Билборд, след като дебютният му албум "LONG.LIVE.A$AP" оглави 4 класации за албуми - Топ 200, Хип-хоп класацията, класацията за R&B музика и тази за дигитални продажби. Още в дебютната си седмица албумът е продаден в над 138 хиляди копия.

A$AP Rocky бавно, но сигурно се превръща в новата голяма световна звезда в хип-хоп музиката, тъй като албумът му дебютира на първо място и в чарта на Канада и на 7-мо място в Обединеното Кралство. LONG.LIVE.A$AP е номер 1 в iTunes чартовете на САЩ, Канада, Франция, Австралия, Дания и Нова Зеландия и на второ място във Великобритания, Германия, Швейцария, Финландия, Полша и Люксембург и е в Топ 10 на още 24 държави.

През лятото на 2011-а година, A$AP Rocky привлече вниманието с микстейпа "LIVE.LOVE.A$AP", от който издаде дебютния си сингъл “Goldie”.

Рапърът беше включен от MTV в списъка на "Артистите, които трябва да следим през 2012-а”, получи номинации за европейските музикални награди на MTV (EMA) и хип-хоп наградите BET, както и редица положителни отзиви в пресата. След като през 2012-а реализира турне в Америка, сега A$AP Rocky се готви да превземе света. Той ще бъде специален гост в световното турне на суперзвездата Риана - “DIAMONDS WORLD TOUR”. Турнето стартира на 8 март в Ню Йорк и е продуцирано от Live Nation.