На 4 май, в зала 3 на НДК световна марка уиски ще спретне грандиозно парти за финала на международния музикален проект City Remix.

Именно тогава ще е премиерата на уникалното клубно парче на DJ Marten и DJ Ilko, което е съставено единствено и само от звуците от градската среда.

За специалното събитие в България пристига френското DJ дуо Cassius. За първи път българската публика ще има възможността да чуе на живо Zdar и Boombass, артистите, които направиха така, че всеки да е чувал за френска електронна музика.

От появата на първия им супер успешен сингъл през 1999 г. “Cassius 99” до сега те продължават да ни изкушават със своята супер секси хаус музика, като последното им попадение е специалният хит "I <3 U So”.

Plump DJs

С парти нюх са заредени и вторите специални гости на вечерта – пионерите в брейкбийта – британците Lee Rous и Andy Gardner, по-известни като Plump DJs. Те стартират музикалната си кариера в края на 90-те, а от тогава не спират да експериментират, надграждайки брейкбита с електро, хаус и бас елементи.

Спечелиха си статута на тежкоатлети в музикалната индустрия с успеха на все още легендарните “A Plump Night Out” и “Eargasm”, които пък от своя страна поставиха началото на епичните Eargasm & Headthrash партита в лондонската клубна институция Fabric.

Автори на редица супер успешни хитове и ремикси, Plump DJs се превръщат в любимци на Carl Cox, Moby, Crookers, Zinc, Kissy Sell Out, Zane Lowe, които задължително включват в сета си по някое тяхно парче.

И двете двойки артисти Cassius и Plump DJs са доказали се във времето като музиканти, които могат да направят парти навсякъде и по всяко време. Комбинацията от парти потенциала им в една вечер, обаче ще е истински взривоопасна.

Билети за специалното събитие са пуснати в продажба в мрежата на Eventim на цена от 20 лв., а на място в деня на събитието ще са 30 лв.