Белослава представя новия си албум с концерт на 28 април в зала "България" от 20ч. Билетите за премиерата на "Когато има защо...” влизат в продажба от днес – 4 април, и са на цена 35 лева.

"С настъпването на пролетта каним всички на официална премиера на третия албум "Когато има защо...” в достолепната зала "България”, сред звуците на аристократичния "Арена Оркестра” с концертмайстор Пламена Жекова, духа на оживялото акустично диско и комбинацията на музиканти от нивото на световната сцена” – с тези думи самата Белослава кани феновете си на събитието.

Музиката в албума прилича на късен летен следобед пълен с чисти звуци между истински приятели

Белослава

Музикален продуцент и автор на музиката в "Когато има защо...” е Живко Петров, а в записите участват Димитър Семов, Антони Рикев и Калин Вельов, както и тромпетистът Венцислав Благоев и саксофонистът Васил Енчев, заедно с гласовете на Елена Кокорска и Александър Славчев.

"Музиката в албума прилича на късен летен следобед пълен с чисти звуци между истински приятели", казва Белослава за "Когато има защо...”. Албумът събира някои от любимите ни и познати песни от последните години, като "Празен поглед”, "SupperGirl”, “Всяка година по същото време...” и др.

На концерта в зала "България” посетителите ще могат първи да си купят албума.