Бари Гиб, единственият останал жив член на легендарната група "Би Джийс", "ще пее в дует" с покойния си брат Робин по време на предстоящото си турне.

На сцената с певеца ще се качи и дъщерята на другия му починал брат Морис - Саманта Гиб. По този начин Бари ще отдаде "емоционална почит" на своите най-близки покойници.

66-годишният бивш фронтмен на "Би Джийс" ще включи изпълнение на акустичната версия на парчето "I Started A Joke", при което на голям екран ще бъде прожектиран запис на предишно тяхно съвместно изпълнение с Робин. Другият му брат Морис ще бъде почетен от Бари с дует с дъщеря му Саманта.

Вестникът пише, че дуетът с Робин е много въздействащ. "Бари ще включи покойните си братя в основата на спектаклите. Повторното слушане на изпълненията им в унисон ще трогнат до сълзи не един фен на "Би Джийс".

Турнето на Бари ще се проведе в 4 града, като ще стартира в Бирмингам на 21 септември, след което ще продължи в Дъблин, Манчестър и Лондон.

Морис Гиб почина на 53-годишна възраст през 2003 година след усложнения от преплитане на червата. Робин загуби битката си с рака на 62 години миналия месец май. По-малкият им брат Анди, който навремето предприе солова кариера, почина от сърце през 1988 година едва 30-годишен.