Радослав Янков: Изключителен сезон. Догодина ще се представя по-добре (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)
Шампионско посрещане с гайди и питка с мед за най-добрия ни сноубордист
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 4
    0

Шампионско посрещане за Радослав Янков. Завършилият на второ място за Световната купа в сноуборда чепеларец бе приветстван на българска земя с родопски гайди, питка с мед и множество трибагреници. Невероятна атмосфера на посрещането му придадоха пристигналите от родния му град хора, които се хванаха на хоро на летище София.

Мощна агитка от Чепеларе ще чака Радо Янков на летище София (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)Родопски гайди ще посрещнат най-добрия ни сноубордист

27-годишният Янков определи сезона като изключително успешен и е готов за още по-големи постижения догодина.

"Радвам се, че всеки път има посрещане - хората идват и оценяват това, което правя. Изключително добър сезон. Радвам се, че успях да покажа, че съм един от най-добрите в света. Въпреки че не успях да взема Големия кристален глобус, бях на крачка от спечелването му. Амбицирани сме догодина за по-добро представяне. Тази година е по-различно, знаех, че съм минал по този път, но имах по-големи очаквания към себе си. Определено мисля, че догодина ще ми е много по-леко. Успях да постигна много добри резултати. Целим се във възможно най-предно класиране на олимпийските игри в Пьончанг. Ще бъде само едната дисциплина, готвим се по най-добрия начин и ще се опитаме да сме възможно най-напред", бяха първите думи на Янков на българска земя.

Радослав Янков: Отново показах, че съм един от най-добрите в света (ВИДЕО)Сноубордистът и треньорът му са доволни от постигнатото през този сезон

А треньорът му Георги Атанасов - Джоко добави: "Със сигурност вече всички са наясно, че сме един добър тандем. В техните очи сме един много сериозен конкурент и ще очакват много от нас през следващата година. Ще тренираме цяло лято, за да може тази една стотна да не ни спъне в Южна Корея догодина".

  • 4
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре