Музикална икона, диско дива и автор на една един от най-големите световни хитове на всички времена – "I Will Survive" – Глория Гейнър ще бъде хедлайнер на EXIT Festival 2014.

Живата легенда ще се качи за първи път на главната сцена на фестивала в Нови Сад, след почти 40-годишен музикален стаж, 20 албума, голям брой хитове и награди, милиони излъчвания в радиа и участия на най-важните международни събития. С невероятния си глас и запомнящо се сценично присъствие, Глория Гейнър със сигурност ще направи един от онези концерти, които остават в историята.

Дни по-късно танците ще продължат в Черна Гора, където публиката ще се потопи в изключително шоу на едно от най-силните имена на музикалната сцена от последните 20 години -  Jamiroquai! Денс фуриите са първите обявени хедлайнери на Sea Dance Festival в Черна гора, който тази година, заедно с EXIT, формира мегаприключението EXIT Adventure!

Специалният майски подарък от организаторите на EXIT Adventure е промоция за любители на приключения с приятели. Специалният комбо билет "5+1 безплатен" се продава онлайн и на касите на ТикетПРО до 25 май (или до изчерпване на количествата) и дава възможност всяка група, закупила 5 билета за EXIT или EXIT Adventure наведнъж, да получи шести безплатно! Бонусът е, че всеки член на групата получава и безплатен пропуск за фестивала ROCK@EXIT, на който ще свирят Queens of the Stone Age на 11 юни в Петроварадинска крепост!

Тази година EXIT Festival e насрочен за 10-13 юли, а Sea Dance Festival ще разтърси плажа в Будва между 15 и 17 юли.

Билети за двата фестивала можете да намерите в мрежата на TicketPro, a на www.partytravel.bg ще намерите и промоционални пакети с включен транспорт и настаняване!