Макар обявеният за издирване Веселин Попов – Лунгара, опонент на кмета на Галиче Ценко Чоков, да обяви в ефир, че не е заплашвал съпругата на Чоков, която „много уважавал като човек”, самата тя каза, че това не отговаря на истината и разполага с видеоклип, с който да го докаже.

Клипът беше показан пред камерата на bTV.

Цветелина Нелова обясни, че Лунгара се появил в полунощ пред къщата ѝ, където живее сама със сестра си, тъй като Ценко Чоков от три месеца е в ареста.

Лунгара спрял колата си – сив форд, и без да слиза от нея започнал да заплашва и да сипе нецензурни думи по адрес на Нелова.

„Изгаси автомобила и свали стъклото, псува ме много пъти, нарече ме по какъв ли не начин. „Аз теб ще те убия, ти си много нагла, мен не ме е страх от никого, аз съм Господ”, ми каза”, твърди тя.

По-късно разбрала, защо този човек нямал страх от никого и смятал, че е Господ – имал две ефективни присъди за убийство.

Според Нелова не са верни твърденията, че Чоков е организирал сам нападението над автомобила на охранителите си, така че да накара фирмата да развали договора си, защото не им плащал.

Плащаме редовно, с 15 дни предплата, заяви тя.

На въпрос защо обаче нападателите са се насочили към колата на охранителите на Чоков, а не към скъпите му джипове, Нелова отвърна, че и това можело да стане, ако ги е нямало охранителите.

Според нея целта на опонентите на семейството ѝ е именно охранителите да се откажат от задълженията си.

Това вече се било случило с първата наета фирма, която се отказала само след три дни работа.

Вижте още във видеото: