Сватбата на Пипа Мидълтън – най-обсъжданото събитие в британските медии тази седмица
Пипа ще получи аристократична титла, след като се омъжи
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 4
    0
Пипа Мидълтън
Снимка: Getty Images

Преди шест години Пипа Мидълтън предизвика фурор в британските медии в ролята си на шаферка на кралската сватба между сестра ѝ Кейт и принц Уилям. След два дни е неин ред да мине под венчилото със своя избраник – мултимилиомера Джеймс Матюс.

Сватбата на Пипа Мидълтън и Джеймс е най-обсъжданото събитие в британските медии тази седмица. Двамата се сгодиха още през юли миналата година. Сред 150-те звездни гости ще бъдат членове на кралското семейство, аристократи и спортни звезди като Роджър Федерер.

Пипа Мидълтън стана героиня в комикс

Шафери ще бъдат принц Джордж и принцеса Шарлот, които ще придружат леля си до олтара.

Интересен факт е, че Пипа ще получи аристократична титла, след като се омъжи, тъй като бащата на младоженеца е шотландски благородник.

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty Images

Според сина на английската аристократка и биограф на кралското семейство – Колин Кембъл – Димитри, аристократичните норми и традиции са се променили в днешно време.

„Вече не е този затворен кръг от хора. Принц Хари дори излиза с момиче от смесен произход. Когато го чух, си помислих,че е страхотно щом се обичат. Никой не трябва да съди или да казва, че трябва да е с неговия статус”, смята той.

 

Кралски особи ще носят рокли на българска дизайнерка на сватбата на Пипа Мидълтън Защо Невена Николова отказа да изработи рокля за Бионсе?

 

Като малък Димитри си спомня как си е играл на поло с принцовете Уилям и Хари. Сега той работи в сватбения бизнес заедно с майка си, като организира сватби в замъка „Горинг” в Уест Съсекс. Приятел е с кума на сватбата – Спенсър Матюс.

По думите на Димитри братът на младоженеца е риалити звезда, с противоречив имидж.

„Страхотен е. Сигурен съм, че е организирал невероятно ергенско парти за брат си”

Вижте във видеото с каква диета Пипа Мидълтън се подготвя за сватбата:

  • 4
    0
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре