Братът на Иван Евстатиев: Брат ми се чувства виновен от морална гледна точка
В същото време бащата на изнасиленото момиче Георги Белухов е категоричен, че дъщеря му не лъже за изнасилването
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
2111196400.jpg

„Брат ми се чувства виновен от морална гледна точка”, категоричен е Димчо Евстатиев, брат на Иван Евстатиев, който е подсъдим по дело за изнасилване на ученичка.

Делото срещу бившия кмет на Стрелча се гледа в Пловдив. Той е обвинен в сексуално посегателство срещу 16-годишно момиче, като преди това я напил и я довел до безпомощно състояние.

Втори ден продължава процесът срещу обвинения за изнасилване Иван ЕвстатиевРазпитани са по-голяма част от основните свидетели

„Това, което той ми разказа, е че момичето е поискало водка. В шишето е имало малко количество, тя е поискала още, пили са и така. Били са само двамата”, разказва братът на обвиняемия.

Той е категоричен, че действията на брат му са морално укорими, но той не е изнасилвал момичето. „Тя е разпитвана три пъти пъти и казва различни неща. На първия разпит казва – дори да не бях пила алкохол, аз доброволно щях да се съглася”, пояснява Димчо Евстатиев.

Той се надява брат му да получи оправдателна присъда и твърди, че Иван Евстатиев ще бъде посрещнат добре от хората в Стрелча.

2111196399.jpg

Другата версия

Бащата на изнасиленото момиче Георги Белухов е категоричен, че дъщеря му не лъже за изнасилването. По думите му има надежда тя да преодолее случилото се.

„Напълно вярвам на обвинението и съм сигурен, че е така и вярвам на дъщеря ми. Напълно сигурен съм в това, както тя ни е го разказала”, категоричен е Белухов.

Семейството на пострадалото момиче се надява на осъдителна присъда за Иван Евстатиев.

„Никога няма да му простя. Нито съпругата ми ще му прости, нито дъщеря ми”, каза Белухов.

Силата да бъдеш информиран
Снимка: bTV
  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре