Владимир Чуков: Ако Турция се превърне в Сирия, става вулкан от тероризъм
„Нас ни касаят бежанците, тероризма и дестабилизацията – това ясно се отчита от Брюксел”, допълни той
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 4
    0
Владимир Чуков
Снимка: bTV

„Представете си ако Турция се превърне в Сирия. Това е вулкан от тероризъм”, каза Владимир Чуков в предаването „Тази сутрин” по повод атентата в Истанбул от новогодишната нощ. „Нас ни касаят бежанците, тероризма и дестабилизацията – това ясно се отчита от Брюксел”, допълни той.

„На 28 декември в интернет се появи снимка на мъж, облечен като Дядо Коледа с насочени пистолети в главата. Ден по-късно излезна декларация от Дианета им – писмо до 80 хил. джамии, в което пише, че не би трябвало да празнуваме празниците на други култури”, поясни Мохамед Халаф.

Надежда Нейнски: Втората българка, за която се смяташе, че е пострадала в Истанбул, пътува към БългарияДругото момиче, което беше ранено по време на атаката, все още е в болница

„Това е вторият акт на проклятието Алепо. Реджеп Ердоган изостави сирийската опозиция. Сделката му с Владимир Путин беше Алепо за вас, за мен – отдалечаване на кюрдите”, смята Халаф и подчерта, че дестабилизация на Турция ще се отрази много зле както на България, така и на Европа.

„Много са пистите, по които може да се работи за този атентат. Това е както Сирия, така Ирак и вътрешният фронт срещу кюрдите”, допълни Чуков.

Той допълни, че ще е много трагично ако Турция се превърне в „някаква Сирия”.

  • 4
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре