Радко Петков: Това, че съм българин, ми помогна да спечеля
„Много съм щастлив. Все още не осъзнавам какво ми се случи снощи”, коментира големият победител в „Гласът на България”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 7
    2
Радко Петков
Снимка: bTV

Мисля, че това, че съм българин, ми помогна да спечеля „Гласът на България”. Има една ключова думичка в името на предаването и това е „България”.

Това заяви големият победител в музикалното предаване на bTV Радко Петков. След оспорвана битка с филипинката Сара Сюзет снощи той спечели зрителския вот и награда от 50 000 лв. Песента, която му донесе победата, беше „Сбогом, моя любов” на Васил Найденов.

Радко Петков е победителят в "Гласът на България"На второ място зрителите класираха Сара Сюзет Намба

Много съм щастлив. Все още не осъзнавам какво ми се случи снощи”, коментира Радко в студиото на „Тази сутрин”. Той сподели, че в началото не е вярвал в себе си достатъчно, но по време на формата е придобил увереност.

Иван Лечев

„От момента, в който дойде в моя отбор, аз знаех, че имам финалист”, заяви музикантът Иван Лечев, в чийто отбор беше Радко. Той го определи като „безумно талантлив и страшно работлив”.

„Рядко съм виждал човек на 17 години с такава психика. Той успява да се мобилизира точно когато трябва. Излиза на сцената и тя го мотивира, а не го плаши”, коментира още Лечев.

Според музиканта от ФСБ момчето трябва да направи собствена песен възможно най-скоро. Радко пък се надява в бъдеще да има хора до себе си, които ще му помагат и подкрепят.  • 7
    2
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре