Петима участници отпаднаха от „Гласът на България” само на крачка от финала
Това бяха Симона Загорова, Паулина Горанова, Кристиян Грънчаров и дуетът на Христо и Димитър
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 4
    0
Гласът на България
Снимка: bTV

Наближава големият финал на музикалната надпревара „Гласът на България”. Петима участници отпаднаха снощи на концерта на живо само на крачка от финала. Това бяха Симона Загорова, Паулина Горанова, Кристиян Грънчаров и дуетът на Христо и Димитър.

В студиото на тази сутрин всички те споделиха, че са изключително благодарни, че са имали шанса да участват в шоуто, но ще им липсва да бъдат част от него.

Първите отпаднали от концертите на живо в „Гласът на България”: Продължаваме с музиката„Ние се опитахме да вземем всичко от това шоу, мисля, че го постигнахме”, коментира Деа, която беше част от отбора на Поли Генова

„Много ми е мъчно (…) Ще ми липсва дори ставането в 6:30 ч. всяка сутрин”, сподели Симона Загорова, която беше част от отбора на Поли Генова.

Думите ѝ споделя и полякинята Паулина Горанов.

„За нищо не съжалявам (…) това беше едно страхотно изживяване, запознах се със страхотни хора”, заяви тя. Певицата сподели, че никога няма да се откаже от музиката и се надява да сбъдне детскта си мечта да се реализира на музикалната сцена.

„Полуфиналът е доста напреднал етап. Много се радвам, че участвах в тази приказка”, коментира Кристиан Грънчаров.

„Имаше много емоция, защото станахме като едно семейство”, сподели Христо Младенов, който участваше в предаването в дует с Димитър Атанасов. Двамата бяха част от отбора на Иван Лечев. По думите му това, което не им е достигнало на концерта снощи е късмет.

„От тук нататък всеки ще продължи по своя път”, коментира Димитър и разкри, че се надява заедно с Христо да издадат собствен албум, в който да включат и някои от другите участници в „Гласът на България”.

  • 4
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре