Вчера започнаха концертите на живо в „Гласът на България”. Първите участници, които отпаднаха на тях, са Деа Майсторска, Ивайло Филипов, Елена Фрийман и Мария Димова (Mia D.). В студиото на „Тази сутрин” те единодушно заявиха, че ще продължат да се занимават с музика и след музикалното предаване.

Ние се опитахме да вземем всичко от това шоу и мисля, че го постигнахме”, коментира Деа, която беше част от отбора на Поли Генова. Тя сподели, че след концерта снощи е плакала много и не е могла да спи от вълнение.

„Плаках само и единствено за това, че се разделям с тези и с останалите невероятни хора”, каза Деа.

Мъката ѝ споделя и рускинята Елена Фрийман от отбора на Камелия.

„Безусловно съм разстроена, исках да зарадвам публиката в България с българска песен, но за съжаление не се получи”, коментира тя. Тя призна, че е направила всичко по силите си и в крайна сметка е доволна от представянето си.

„Доволна съм от себе си , раздадох се на максимум”, сподели и Mia D. По думите ѝ предаването за нея е било „един доста добър трамплин” и в него е срещнала страхотни музиканти и изпълнители.

„Свикваш с този ритъм и дори спането и 16-часовите репетиции ще ни липсват”, сподели певицата, която първоначално беше в отбора на Поли Генова, а след това беше „спасена” от Иван Лечев.

От отбора на Графа пък отпадна Ивайло Филипов. Момчето, което е родено в Бургас, но учи в Москва, сподели, че му е било много трудно да изпълни песента на Каризма, която му бяха възложили.

„Ако бяха избрали по-правилна песен за моя тембър, щях да покажа много по-лесно на какво съм способен”, сподели Ивайло. Той сподели разочарованието си, че не е могъл да се представи в най-добрата си светлина, но заяви, че това няма да му попречи да се занимава с музика и занапред.

Вижте повече във видеото: