Нашите армии са подредени и чакат да влязат в битка, това разклащане в Реформаторския блок ги притесни. Това каза Найден Зеленогорски в предаването „Тази сутрин” по bTV.

Според него не е било нужно партиите на реформаторите да влизат в противоречия. Той отдаде напрежението от последните няколко дни на това, че „колегите са по-младички и нямат опит”.

„Всеки сигнал притеснява местните организации, а ние много се стараем те да работят заедно. Като се появи нотка напрежение и става проблем”, допълни още Найден Зеленогорски.

„Етапът на единните листи ще бъде напрегнат, защото постигането на баланс не е проста работа”, каза още Зеленогорски. Според него единната регистрация е много важна, защото така нито една партия не може да се яви самостоятелно в която и да е община.

„Факт е, че трябва да вървим към консолидация, но трябва да мине достатъчно време, за да могат организациите да работят съгласувано”, каза още депутатът. Той допълни, че едно добро представяне на местния вот би затвърдило позицията на Реформаторския блок в политиката.