Кирил Добрев: Каква алтернатива е БСП ще прецени българският народ
Вотът на недоверие ще е тест и за Патриотите, и за Веселин Марешки, и за ДПС
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    9
Кирил Добрев

В ГЕРБ си противоречат – един казва, че БСП не е алтернатива, друг, че е лоша алтернатива, а каква алтернатива е БСП ще прецени българският народ. Това обяви в интервю за „Тази сутрин” Кирил Добрев от левицата.

ГЕРБ обвиниха БСП, че формулират фалшиви новиниОт управляващата партия се почувстваха длъжни да отговорят на критиките, отправени на конгреса на левицата вчера

Той посъветва хората на Бойко Борисов да не се занимават с БСП, а със собствената си партия и със сложната коалиция с Обединените патриоти.

Добрев прогнозира, че ще излизат все повече корупционни схема на ГЕРБ.

Относно опозицията на Корнелия Нинова в БСП Добрев коментира, че партийният лети в левицата, който винаги се е опитвал да контролира лидера, се чувства изолиран, защото Нинова все по-често контактува с обикновените партийци.

Корнелия Нинова пребори опозицията в БСПЗаседанието на извънредния конгрес на партията започна с гласуване на промени в Устава на БСП, свързани с избора на председател

За вота на недоверие, който подготвя БСП, социалистът каза, че той ще е тест и за Патриотите, и за Веселин Марешки и за ДПС. Ако те изпълнят всички свие предизборни обещания, вотът ще мине, смята Кирил Добрев.

Вижте целия разговор във видеото:

  • 0
    9
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре