Интервюто с Никълъс Кейдж наистина си заслужава да се види, защото той беше откровен.

Това заяви актрисата и водеща на „Тази събота и неделя” Диана Любенова, след срещата си с холивудския актьор. Той разговаря с нея, след като повече от три години не беше давал интервюта пред журналисти.

„Беше страхотна среща, очаквах я откакто той започна да снима в България филма „2011”, сподели Диана в студиото на „Тази сутрин”. Тя е чакала за интервюто повече от два месеца, тъй като актьорът претърпя инцидент, заради който се наложи да се върне в Лос Анджелис и да бъде опериран.

Той е много специален. Много е емоционален, див, щур, взима неочаквани решения и по време на работата си, и в живота си”, твърди Диана.

Водещата предварително изпратила въпросите за интервюто, но разбрала, че то ще се състои само няколко часа преди срещата. По думите ѝ то било изключително вълнуващо и дори продължило по-дълго от очакваното.

По време на разговора актьорът, който е племенник на американския режисьор Франсис Копола, споделил защо е сменил фамилията си от Копола на Кейдж.

„Той се почувства достатъчно удобно, за да ми отговори на него сам”, сподели Диана , въпреки че по думите ѝ той не обича да говори на тази тема.

На въпроса кога е започнал да мечтае да стане актьор пък, Кейдж отговаря, че е бил на около четири години.

„Гледах телевизия, някакъв филм, и помня, че се чудех как да вляза вътре в него. Това е първият ми спомен, че искам да бъда актьор. Това, което малките човечета зад екрана правеха, беше в пъти по-интересно от всичко, което се случваше в хола със семейството ми”, споделя той.

На тръгване, когато се е качвал в самолета, Никълъс Кейдж се обърнал към асистентката си с думите „Благодаря за това интервю, кажи на Диана, че беше страхотно.

Очаквайте цялото интервю с Никълъс Кейдж утре сутрин в предаването „Тази събота” по bTV.