Цветан Цветанов: Президентът Румен Радев изглежда притеснен
Твърдението за бизнес отношения между Бойко Борисов и Делян Пеевски е несъстоятелно, обяви зам.-председателят на ГЕРБ
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 6
    72
Цветан Цветанов
Снимка: Ладислав Цветков

Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки, защото няма аргументи. Това обяви в предаването „Тази сутрин” зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод нападките на Радев към премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Румен Радев пита: Има ли премиерът общи бизнес интереси с Делян Пеевски?Президентът призова Бойко Борисов да не бъде "домакинът, който разнася шербет", а да постави на Ердоган важни въпроси

Твърдението за бизнес отношения между Бойко Борисов и Делян Пеевски е несъстоятелно, обяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Според него президентът е притеснен заради обещанията, които не е реализирал. Той попита защо Радев не говори за Елена Йончева, която по думите му е източвала КТБ с човек от най-близкото обкръжение на Цветан Василев

Репликата за шербета беше провокация, на която Борисов не се поддаде, каза още Цветанов. Според него Радев завижда на Борисов.

Зад скандала с шефа на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) проф. Камен Плочев зам.-председателят на ГЕРБ вижда политическа провокация.

Той уточни, че съдбата на шефа на касата ще се решава след среща на парламентарната група на ГЕРБ със здравния министър Кирил Ананиев и после, ако се налага – с Плочев. Настоящият управител на НЗОК бил предложен от отстранения здравен министър проф. Николай Петров.

Трусовете в здравната система продължават: Шефът на НЗОК няма да подава оставкаЗдравният министър му е поискал оставката заради писмото, с което моли депутатите да обсъдят възможността за актуализация на бюджета

Цветан Цветанов обяви, че има висок праг на търпимост и за него е важно да поддържа парламентарното мнозинство по повод думите на коалиционния партньор Волен Сидеров, че ако правителството падне заради Истанбулската конвенция, виновен ще е Цветанов.

Вижте целия разговор във видеото:

 

  • 6
    72
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре