„Бригада нов дом” промени живота на 6-членно семейство
По думите на майката семейството живее с около 600 лв. на месец
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    0
Семейство Кючукови
Снимка: bTV

„Бригада нов дом” промени живота на 6-членно семейство от София.

Мая и Васил Кючукови отглеждат заедно 3 деца – Алекса, Бриджит и малката Селин, в апартамент от 60 кв. м. При тях живее и полусестрата на Мая, която е ученичка.

„Взехме решение да я приберем при нас, за да има едно нормално детство и семейство”, сподели Мая в студиото на „Тази сутрин”. По думите ѝ родителите на момичето имат сериозни проблеми с алкохола.

„Бригада нов дом” събра разделено семейство под един покривВъв вчерашния епизод на предаването зрителите се докоснаха до емоционалната история на семейството на Ваня и Васил

„Най-голямата ни трудност е от финансова гледна точка”,  каза майката. По думите ѝ семейството живее с около 600 лв. на месец. Най-трудният момент за семейството е когато преди няколко месеца съпругът ѝ Васил губи работата си. За да се справя, семейството е принудено да иска пари на заем.

На въпроса как се справят финансово Мая отговори: „Опитваме се, заради децата”.

Мая разказа, че най-често готви боб, леща и ориз и рядко купува месо и плодове. С мъка тя сподели, че никога не е водила децата си на почивка и на море.

„Въпреки трудностите ние сме изключително сплотено семейство”, твърди Мая. Съпругът ѝ Васил споделя, че когато децата са щастливи, той също е щастлив. От две седмици бащата работи в цех за пластмаса и се надява да му провърви, за да може спокойно да гледа децата си.

  • 3
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре