Жителите на Хаваите масово гледали порно след фалшивата тревога за ракетна атака
Това показват данните на най-големия уебсайт с порнографско съдържание „Порнхъб”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 16
    0
Порнография
Снимка: iStock

Жителите на Хаваите масово гледали порнографски филми, след като станало ясно, че обявената преди повече от седмица тревога за ядрена атака се оказала фалшива. Това показват данните на най-големия уебсайт с порнографско съдържание „Порнхъб”.

На официалната си страница в „Туитър” „Порнхъб” споделиха графика, която изобразява какво точно се е случило.

Защо фалшивата тревога предизвика такава паника на ХаваитеОпасността беше приета напълно сериозно, тъй като само преди няколко месеца Северна Корея заплаши американския щат с ракетно нападение.

Когато жителите на Хаваите получили съобщението за ядрена атака около 8:07 ч. местно време, трафикът на уебсайта паднал с огромните 77% под нормалното за географското място.

Тези данни не са толкова странни, но това, което наблюдавали от „Порнхъб” по-късно било още по-изненадващо.

След като местните медии опровергали съобщението за ядрена атака и тревогата била отменена, трафикът на уебсайта от Хаваите скочил с 48% повече от обикновено.

Фалшивата тревога за приближаването на балистична ракета стресна жителите на Хавайските острови преди повече от седмица. По-късно информацията беше опровергана и стана ясно, че служители в местния клон на управлението за извънредни ситуации по погрешка изпратили съобщенията.

  • 16
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре