Тръмп е убеден: Изборите са нагласени, допинг крепи Клинтън
Оправдава ли се бизнесменът за предстоящ провал на вота?
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    1
Доналд Тръмп
Снимка: EPA

Кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп, който изостава в социологическите проучвания, разкритикува в много остра реч "изопачаването на предизборната кампания от корумпирани медии", предаде Франс прес.

"Изборите се изопачават от корумпирани медии, които вадят на преден план абсолютно неверни твърдения и безсрамни лъжи, за да бъде избрана" Хилари Клинтън, заяви Тръмп на митинг в Портсмут, щата Ню Хемпшър.

Бизнесменът е критикуван и от собствения си лагер след вулгарните си изказвания за жените, а сега е предмет и на порой от обвинения в сексуален тормоз и сексуални посегателства, които той енергично отхвърля, отбелязва АФП.

Доналд Тръмп за жените, обвинили го в посегателства: Те са „болни лъжкини“Кандидатът на републиканците замеси в скандала и мексиканския милиардер Карлос Слим. Междувременно броят на обвиняващите го жени нарасна на шест

"Тези избори са нагласени. Няма да допуснем това", заяви Тръмп, като увери, че свидетелствата на оплакалите се от него не са надеждни.

Допинг?

Четири дни преди третия и последен предизборен диспут с Клинтън милиардерът отправи изненадваща атака към нея, намеквайки че тя е приемала някакви наркотици преди предишния им диспут на 9 октомври, и предложи двамата да минат тест за наркотици преди диспута в сряда.
"Не знам какво става с нея. В началото на предишния диспут беше превъзбудена. Накрая едва стигна до колата си", заяви Тръмп.

"Спортистите трябва да минават антидопингов тест и мисля, че и нас трябва да ни тестват за забранени вещества преди диспута" на 19 октомври, каза бизнесменът.

  • 3
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре