След Джеймс Коми: Изслушват правосъдния министър на САЩ във вторник
Очаква се Джеф Сешънс да отговори на обвиненията, повдигнати от бившия директор на ФБР
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
Джеф Сешънс
Снимка: БГНЕС

Американският министър на правосъдието и главен прокурор Джеф Сешънс ще се яви на изслушване в комисията по разузнаване в Сената на американския Конгрес във вторник, предадоха световните агенции.

Сешънс съобщи за това свое намерение чрез писмо, адресирано до председателя на комисията, сенатор Ричард Шелби.

Бившият шеф на ФБР Джеймс Коми: Русия несъмнено се е намесила в изборите в САЩ Уволненият директор заяви, че Доналд Тръмп го е оклеветил

Очаква се Сешънс да отговори на обвиненията, повдигнати от бившия директор на ФБР Джеймс Коми по време на неговото изслушване на 8 юни в същата комисия.

Новият „Уотъргейт” се разраства: Ще има ли импийчмънт на Доналд Тръмп?Вчера пред сената Джеймс Коми обяви, че е бил отстранен, за да се прекрати разследването за евентуална руска намеса в изборната победа на Тръмп.

Коми каза, че Сешънс е имал трета среща с руския посланик във Вашингтон Сергей Кисляк, за която не е съобщил по време на изслушването в Сената за потвърждаване на номинацията му за министър на правосъдието и главен прокурор, припомня ДПА.

Сешънс си направи отвод от разследването на предполагаема руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г. Въпреки това той е бил замесен в решението за уволнението на Коми, което породи въпроси у някои от сенаторите, отбелязва ДПА, цитирана от БТА.

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре