Русия спря всички полети с Ту-154
Причината е неизяснените обстоятелства около катастрофиралия в на 25 декември самолет
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Борис Анзов, руски самолет

Русия преустанови всички полети на самолети Ту-154, докато не установи причините за катастрофата на самолета от този модел над Черно море.

Самолет на руското военно министерство се разби в Черно море На борда му са пътували 91 души - музикален ансамбъл и журналисти

Тази нощ беше открита една от черните кутии на падналата машина. Процесът по разшифроването може да продължи няколко седмици в зависимост от състоянието им. Издирват се още две черни кутии.

Повредите по задната част на самолета свидетелстват, че командирът е искал да приводни машината, съобщи източник от силовите структури. Водолази са намерили отломки от крилете до опашната част.

В Русия е ден на траур в памет на загиналите в разбилия се Ту-154 (СНИМКИ И ВИДЕО)При катастрофата загинаха всички 92-ма души на борда на самолета

Продължава разследването на причините на катастрофата. Водеща е версията, че в двигателя е попаднало чуждо тяло. Проверява се възможността за грешка на пилота и техническа неизправност.

Съобщена беше и четвърта версия - некачествено гориво, с което е презаредила машината в Сочи на път от Москва за Латакия в Сирия.

Самолетът изчезна от радарите малко след излитането си от Сочи на 25 декември. На борда му имаше 84 пътници и осем души екипаж.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре