Родителите на детето, замесено в скандала в Кипър: Потресени сме от действията на консула ни
Ралева е неадекватна личност и не може да предположиш следващия й ход, каза бащата на детето
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 3
  • 0
    0
Консулство в Никозия
Снимка: bTV

Родителите на детето, което беше замесено в скандал с българския консул в Кипър – Виолета Ралева, заявиха за bTV, че са потресени от случилото се, не са има ли никакви уговорки с нея, свързани с детето, и не разбират действията ѝ.

Ралева беше задържана за кратко вчера заради подозрения в опит за отвличане на дете на своя колежка.

Родителите опровергаха твърденията, че случката е заради недоразумение.

Иван Петрински: Случаят с консула ни в Кипър е вероятно недоразумениеВиолета Ралева е освободена вчера следобед от полицията и няма предявено обвинение към нея

Бащата – Борислав Несторов, разказа, че Ралева е отишла в градината, казала, че иска да вземе детето, за да го запише в друго заведение и започнала да го дърпа. Преподавателите и директорът са се опитали да ѝ попречат. „Човекът се е борил с нея, да пусне детето“.

„Не може да даде логичен отговор и тя (...) Потресени сме, не мога да повярвам, че това нещо се върши от човек, който е консул, държавен служител“, каза Несторов.

„Категорично заявяваме, както аз, така и съпругата ми, че нямаме никакви устни уговорки с нея по какъвто и да било повод, най-малко свързано с детето", добави Несторов.

На въпрос дали това е отвличане, бащата отговори, че „човек може да тълкува нещата по много начини. Тя е неадекватна личност, не се знае следващата ѝ крачка“.

Семейството на детето не смята да съди Ралева за случилото се.

Задържаха българския консул в Кипър за опит за отвличане на детеВиолета Ралева вече е освободена, съобщи пред bTV главният редактор на вестник "Български новини" Иван Петрински

„Понеже е майка, понеже сме хора, понеже шест часа размишлявахме и не можахме нищо да измислим, решихме да не повдигаме такова тежко обвинение, защото не знаем какви ще са последствията за нея“, каза още бащата.

По информация на семейството Ралева е трябвало да отлети за България в деня на случката. Според източници на bTV от Министерството на външните работи обаче, тя все още не е в България и не е дала никакви обяснения.

  • 0
    0
Още по темата
3 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре