Разследват президентска съветничка за злоупотреба в полза на Иванка Тръмп
Келиан Конуей призова в телевизионен ефир призова хората да купуват дрехи от колекцията на дъщерята на Доналд Тръмп
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Келиън Конуей
Снимка: Reuters

Управлението по етика към държавния департамент ще разследва съветничката на президента Доналд Тръмп – Келиан Конуей за злоупотреба със служебното положение, облагодетелстваща дъщерята на държавния глава – Иванка Тръмп.

Преди ден Конуей предизвика скандал, като в ефира на телевизия „Фокс“ призова хората да купуват дрехи от колекцията на Иванка.

Иванка Тръмп
Снимка: Reuters

Това се случи, след като седмица по-рано голямата верига за конфекция „Нордстром“ се отказа от продукцията на Иванка Тръмп. Това пък накара баща ѝ да пусне гневно съобщение в „Туитър“.

Иванка Тръмп
Снимка: Reuters

В коментар по случая Конуей заяви в телевизионния ефир, че ненавижда шопинга, но призовава като в безплатна телевизионна реклама всички американци да купуват дрехите на Иванка.

Иванка Тръмп
Снимка: Reuters

Междувременно президентската дъщеря предизвика нови критики, след като качи в социалните мрежи снимка, на която тя е седнала зад бюрото в Овалния кабинет на Белия дом, а баща ѝ и канадският премиер Джъстин Трюдо стоят от двете ѝ страни.

Има ли право Иванка Тръмп да стои зад бюрото в Овалния кабинет? Нейна снимка с баща й Доналд Тръмп и канадския премиер Джъстин Трюдо предизвика множество коментар
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре