Петер Мадсен, обвинен за смъртта на шведска журналистка, имал записи и на други убийства
По делото беше представена и съдебната експертиза на тялото на Ким Вал – журналистката е била наръгана 15 пъти в торса
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Дания
Снимка: Reuters

Разследващите органи откриха видеозаписи на други убийства у Петер Мадсен – собственик на подводницата, в която загина шведската журналистка Ким Вал преди няколко месеца, предаде немският „Билд”.

Припомняме, че Вал първо беше обявена за изчезнала, а няколко дни по-късно части от тялото ѝ бяха открити край бреговете на Копенхаген.

Край Копенхаген намериха труп на жена без глава, ръце и кракаПредполага се, че това може да е тялото на мистериозно изчезналата шведска журналистка Ким Вал

Тогава властите арестуваха Петер Мадсен и го обвиниха в убийството ѝ, тъй като Вал трябвало да снима репортаж на неговата подводница по това време.

На новите видеозаписи се вижда как жени са изтезавани, обезглавявани и изгаряни. Те са открити на харддиск в сервиза на Мадсен. Според разследващите органи видеоклиповете показват реални убийства. По делото беше представена и съдебната експертиза на тялото на Ким Вал – журналистката е била наръгана 15 пъти в торса.

Мадсен продължава да твърди пред съда, че няма общо със смъртта на Вал, която била нещастен случай. По повод новооткритите видеоклипове, той заяви, че до сервиза му много хора имали достъп и не били негови.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре