„Нетфликс” и „Канал 4” свалиха от програмата си филма с атентатора от Лондон
Филмът „Съседът ми, джихадист” разказва историите на радикални ислямисти, които живеят в Лондон
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111386557.jpg

Онлайн платформата „Нетфликс” и британският „Канал 4” свалиха от програмата си документалния филм, в който се оказа че участва поне един от лондонските атентатори.

Филмът „Съседът ми, джихадист” разказва историите на радикални ислямисти, които живеят в Лондон. Негов Режисьор е Джейми Робъртс, като лентата има много добри отзиви.

Теория: Един от нападателите в Лондон участвал в документален филм за джихадистиМъжът е заснет във филм, озаглавен „Съседът ми, джихадист”, който проследява действията на радикални ислямисти във Великобритания

Хурам Шазад Буд, който участва във филма, беше обявен за един от извършителите на смъртоностните атаки в Лондон, отнели живота на 8 души.

Бут е добре познат на полицията и на МИ-5, но въпреки това властите не са имали данни той да е подготвял атака в града.

Откриха тялото на осма жертва на лондонския атентат във водите на ТемзаМъжът е Ксавие Томас, френски гражданин на 45 години, който беше обявен за изчезнал по време на атаките

В документалния филм, за който ви разказахме преди дни в bTV Новините, става въпрос за група британски джихадисти. Те са били задържани в „Риджънтс парк”, след като се молели на открито пред черното знаме на „Ислямска държава”.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре