Мелания Тръмп за неприличните изказвания на съпруга си: Момчешки приказки
Според нея думите му са обидни и много неуместни, но той ѝ се е извинил и тя му била простила
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Мелания Тръмп и Доналд Тръмп
Снимка: EPA

Мелания Тръмп – съпругата на републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп – нарече „момчешки приказки” неприличните му изказвания за жените.

В телевизионно интервю Мелания Тръмп каза, че се изненадала, когато чула записа от 2005 г., защото никога преди не била чувала съпруга си да използва подобен език.

Според нея думите му са обидни и много неуместни, но той ѝ се е извинил и тя му била простила.

Мелания Тръмп застана за първи път пред телевизионни камери след излъчването на 7 октомври на записа с неприличните забележки на Тръмп за жените, които той прави в разговор с Били Буш, тогава водещ на шоуто „Достъп в Холивуд”.

Изказването на Доналд Тръмп за жените скандализира дори съпругата муРепубликанци и демократи заляха милиардера с критика

44-годишният Били Буш е племенник на бившия президент Джордж Буш-баща, братовчед на бившия президент Джордж Буш-син и на бившия губернатор на Флорида Джеб Буш.

След излъчването на вулгарния запис телевизия Ен Би Си уволни Били Буш, който от два месеца водеше шоуто „Днес”. В него Буш се смее на думите на Тръмп, че благодарение на славата си може да опипва и да предлага секс на чужди жени.

Използвани са материали на БТА
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре