Мелания може да не живее с Доналд Тръмп в Белия дом
Тръмп потвърди, че скоро ще се нанесе в Белия дом, но първата дама няма да дойде с него веднага
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Мелания Тръмп
Снимка: Reuters

Съпругата на Доналд Тръмп – Мелания, и техният общ син Барън може да останат да живеят в Ню Йорк, след като новоизбраният американски президент се нанесе в Белия дом във Вашингтон.

Това заявиха от преходния екип на републиканеца. Причина за решението е, че според семейството не би било подходящо 10-годишният Барън да бъде отдалечаван от учебната си среда.

Мелания Тръмп – първата словенка, която ще живее в Белия домНовата първа дама на САЩ е израснала в скромно семейство в градче близо до границата с Хърватия

От екипа на новоизбрания президент коментираха скорошна статия на „Ню Йорк поуст“, според която 46-годишната Меляния и Барън ще продължат да живеят в своя апартамент в „Тръмп тауър“ най-малко до края на учебната година, така че момчето да може да посещава частното училище в Манхатън, където учи.

Доналд Тръмп е новият господар в Белия дом (ОБЗОР)На мястото на Барак Обама идва неговият абсолютен антипод

По време на изказване пред репортери в Ню Джърси самият Доналд Тръмп потвърди, че скоро ще се нанесе в Белия дом, но първата дама няма да дойде с него веднага. „Скоро. След като той (синът му Барън – бел. ред.) завърши училище“, каза той на въпрос кога Мелания ще се присъедини към него във Вашингтон.

Тръмп ще положи клетва като държавен глава на 20 януари 2017 г.

Силата да бъдеш информиран, bTV Новините
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре